Dosar penal, după ce un bărbat s-a masturbat în fața unui liceu din Slatina

0
1180

Un bărbat a fost filmat joi dimineață, 7 aprilie, în timp ce se masturba în fața Liceului „Nicolae Titulescu” Slatina (corp de clădire Școala 10 de pe strada Aleea Muncii). Filmulețul a fost făcut chiar de către elevii unității de învățământ și apoi postat pe rețele de socializare.

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că bărbatul care se masturba în fața unității de învățământ are 25 de ani, este din Ipotești, și a fost condus la audieri.

„Astăzi, 7 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, ar fi efectuat acte de exhibiționism, în aceeași zi, în jurul orei 09.00, în timp ce se afla într-un autoturism, parcat în fața unui liceu, din municipiul Slatina. Persoana a fost identificată de polițiști, aceasta fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ipotești, județul Olt. Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Slatina, pentru audieri”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În cauză, polițiști au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.