Dorian Popa vine la Perieți

0
243
Se anunță petrecere mare, pe 4 iunie, în prima zi de Rusalii, în comuna Perieți. În această zi mare se vor încinge grătarele și horele pentru a anunța peste hotare că la Perieți este petrecerea mare. Pentru cei prezenți vor urca pe scenă nume mari ale muzicii de petrecere precum: Sorina Dinu, Neta Soare, Marinela Dobrițoiu, Ștefania Strejescu, Constantin Ștefan, dar surpriza serii este inegalabilul Dorian Popa.
Vă invit, cu mic, cu mare, pe 4 IUNIE 2023, în prima zi de Rusalii să încingem hora și grătarele și să facem o petrecere mare, să ne meargă vestea peste hotare…hotarele comunei și nu numai! Începem cu ai noștri dragi copii, „Mugurasii Iminogului” și Grupul Vocal „Oltencutele”, continuam cu artiștii și orchestra Ansamblului Folcloric „Doina Oltului”! Când se lasă seara, și petrecerea e în toi, pe scenă vor urca Ioana State, Valentin Sanfira și Emilia Dorobanțu.
Surpriza unei zile pline de distracție este….DORIAN POPA! Așa că dragii mei, pe 4 IUNIE lăsați orice gând de minivacanta sau city-break, distracția de vară începe ACASĂ, LA PERIEȚI, LA ZIUA COMUNEI!” a transmis Răzvan Rada, edilul localității Perieți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.