Doi tineri au fost arestați după ce au tâlhărit un bărbat într-un bar din Slatina

0
438

Doi adolescenți, de 16 și de 18 ani, din Slatina, au fost arestați preventiv după ce vineri, 12 iulie, au intrat peste un bărbat în toaleta unui bar din municipiul Slatina și prin violență i-au sustras de la gât un lănţişor din aur. Apoi de pe terasa aceluiași bar i-au sustras acestuia un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte.

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au reținut doi tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

 „La data de 12 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizați de un bărbat de 42 ani, din comuna Nicolae Titulescu, județul Olt, cu privire la faptul că în timp ce se afla în toaleta unui bar din municipiul Slatina, a fost abordat de doi tineri necunoscuţi, care prin violenţă, i-au sustras de la gât un lănţişor din aur. De asemenea de pe terasa barului, de pe o masă i-au sustras un telefon mobil, un portmoneu în care se afla suma de 75 lei şi o sacoşă cu diferite articole de îmbrăcăminte”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.  În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat doi tineri, de 16 ani și 18 ani, ambii din municipiul Slatina, bănuiți de săvârșirea tâlhăriei. Aceștia au fost reținuți și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile, urmând  a fi documentată întreaga activitate infracțională .