Doi ciobani de la o stână din Olt au fost dați dispăruți

0
578

O femeie și un bărbat care aveau grijă de o stână din comuna Stoenești, județul Olt, au fost dați dispăruți în seara zilei de 21 noiembrie. Proprietarul stânei a anunțat poliția când a sesizat că ciobanii nu au mai revenit la stână.

„În seara zilei de 21 noiembrie a.c., la ora 20:00, polițiști din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de un bărbat, din comuna Stoenești, cu privire la faptul că numiții STEMATE MARIUS EUGEN, în vârstă de 36 ani, din comuna Ciorani, județul Prahova și BOLNAVU MARIANA VALENTINA, în vârstă de 22 de ani, din comuna Stoenești, județul Olt, au plecat voluntar în jurul orei 18:00, de la stâna reclamantului din aceeași localitate, și nu au mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente:

  1. STEMATE MARIUS EUGEN: înălţime aproximativ 1,75 m, greutate aproximativ 75 kg, păr brunet, scurt și grizonat, ochi căprui, fără semne particulare;
  2. BOLNAVU MARIANA VALENTINA: înălţime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 55 kg, păr brunet, lung, ochi căprui, fără semne particulare.

La momentul plecării, nu se cunosc obiectele vestimentare purtate de aceștia.

Persoanele care dețin informații cu privire la cele două persoane dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.