Dispariție misterioasă în Slatina. Prietenii o caută cu disperare

0
2796

Nicoleta, o tânără de 27 de ani, din Slatina a dispărut misterios aseară. Nici iubitul, nici prietenii și nici părinții nu mai știu nimic de fată.

Diana este colegă de muncă cu Nicoleta și o caută cu disperare.

„Nicoleta este colega mea și îmi este prietenă foarte bună. Este o fată foarte sufletistă, dar este mai retrasă. Nu are probleme de niciun fel. De aseară nu mai știm nimic de ea. Prietentul ei, viitorul soț, a plecat aseară la muncă, în tură de noapte. Credem că imediat a plecat și ea din casă. Nici nu știm cu ce este îmbrăcată. În afară de pijamalele ei, nu lipsește nimic din casă. Lipsesc doar pijamalele și telefonul. Nu mai știm nimic de ea, are telefonul închis. Eu și cu prietenul ei o căutăm, suntem pe la Podul Olt, nu putem să stăm fără să facem nimic. Ea nu mai dormea bine, s-au dus la doctor și a primit tratament. Cu situația aceasta cred că a intrat în depresie. Ne dorim cu disperare să o găsim. Vrem să o găsim”, a spus Diana, prietenă apropiată cu fata dispărută.

IPJ Olt o caută pe fată.

„Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina caută o femeie plecată de la locuință și care nu a mai revenit până în prezent. În această dimineață polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că o femeie, de 27 de ani, ar fi plecat voluntar de la locuința sa din municipiul Slatina și nu a mai revenit.  Persoanele care pot oferi detalii care ar putea ajuta la găsirea acesteia sunt rugate sa se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau sa apeleze numărul de urgență 112. La data plecării, este posibil să fi purtat geacă violet, pantaloni gri și tricou alb”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

MARCU IRINA NICOLETA are 1, 65 m înălțime,  60 de kilograme, păr saten lung, ochi albaștri,  ten deschis.