Circ total la audieri! Gheorghe Dincă și-a mângâiat pe mână avocatul! Cum a fost posibil! Acuzații extrem de grave din interior

0
449

Cazul Caracal este unul extrem de complex și complicat totodată. Cu toate acestea circul ieftin nu lipsește din decorul audierilor celui mai odios criminal pe care l-a avut România vreodată. Claudiu Lascoschi, avocatul din oficiu al monstrului face show total împreună cu Tonel Pop, avocatul familiei Luizie Melencu. Ambii își aduc unul altuia acuzații extrem de grave, astfel că noi toți ne crucim de ceea ce se întâmplă în camera dezvăluirilor.

Gheorghe Dincă este audiat zilnic ore în șir de către anchetatori pentru ca aceștia să poate găsi noi indicii cu privire la multiplele dispariții de fete, care nu au fost rezolvate nici până astăzi. Procedura prevede ca inculpatul să fie asistat de avocat, în speță, de Claudi Lascoschi, din Baroul București. Tonel Pop ia și el parte la aceste audieri, ca reprezentant al familiei Luizei Melencu și susține că reprezentantul din oficiu al monstrului dispare regulat din camera de anchetă, viciind procedura.

Mai mult, acesta a mărturisit că Lascoschi fumează pachete întregi de țigări, în timpul audierilor și când se enervează foarte tare, Gheorghe Dincă intervine să-l liniștească și chiar îl ia de mână. Respect drepturile inculpatului, a fost reacția avocatului din oficiu, în direct la Antena 3.

Într-o instituție publică nu se fumează, cu atât mai mult la masa audierilor, așa că dacă Tonel Pop spune adevărul, procurorul încalcă și el legea. În mod normal ar fi trebuit să solicite înlocuirea acestuia, dacă toate aceste acuzații sunt adevărate.

Lascoschi neagă afirmațiile lui Tonel Pop și susține că dimpotrivă, acesta întrerupe ancheta pentru că intervine regulat în interogatoriu, deși nu are dreptul și vorbește ore în șir.

Acest circ între avocați arată că ancheta este tratată ca o glumă și totul pare dus în derizoriu, în condițiile în care vorbim despre un caz extrem de grav și despre drama unor familii care și-au pierdut copiii într-un mod odios.

În acest context, este greu de crezut că acest caz complex, Caracal va fi vreodată rezolvat și că vor ieși la lumină toate secretele, pe care o parte din Justiție se străduiește să le ascundă.

Până acum știm din surse că procurori și polițiști au beneficiat de serviciile sexuale are unor minore pe care chiar Gherghe Dincă le-ar fi furnizat. Constantin Pistol, polițistul cu care Alexandra a vorbit timp de 20 de minute este un personaj cheie în această ecuație.

Sursa: capital.ro