Cârloganu, fostul director al AJOFM Olt, a murit într-un accident rutier

0
5009

Două mașini au fost implicate în această dimineață într-un accident rutier produs pe DN65-European 574, între Valea Mare și Jitaru. Marian Cârloganu (61 de ani), fostul director al AJOFM Olt, și-a pierdut viața. Cârloganu era în prezent director la Direcția Resurse Umane, Salarizare, Comunicare şi Secretariatul Consiliului de Administraţie în cadrul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă. 

„Din primele verificări aceștia au constatat faptul că, în eveniment, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la kilometrul 66 + 300 metri, au fost implicate 2 autoturisme, în care se aflau doar șoferii, respectiv doi bărbați, cu vârstele de 25 și 61 de ani. În urma evenimentului, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, a decedat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul de 61 de ani nu a putut fi salvat.

„La sosirea echipajelor, unul dintre șoferi, în vârstă de 61 de ani, din municipiul Slatina, a fost găsit încarcerat, în stop cardio-respirator. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare și preluat de echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

„Cel de-al doilea șofer, în vârstă de 25 de ani, cu domiciliul în localitatea Bogați, Argeș, a fost găsit conștient, extras din autoturism de ceilalți participanți la trafic, cu fractură la membrul inferior stâng și traumatism toracic. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina”, au mai arătat reprezentanții ISU Olt.

Potrivit unor surse, tânărul de 25 de ani ar fi adormit la volan.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

În acest moment, se circulă alternativ, pe o singură bandă, până la finalizarea cercetărilor la fața locului. Circulația a fost reluată în jurul orei 9.00.

Trupul neînsuflețit al lui Cristinel Cârloganu va fi depus  miercuri, 02.02.2022, de la ora 12:00 la Capela Catedralei Episcopale Înălțarea Domnului, iar joi, 03.02.2022, cu începere de la ora 12:00 va debuta slujba de înmormântare în aceeași locație.

După aflarea tragicei vești a morții lui Marian Cârloganu au curs sute de mesaje de la apropiați, cunoscuți, prieteni sau chiar oameni de rând, prin care aceștia transmiteau condoleanțe familiei îndurerate. Mai jos vom prezenta câteva din mesajele transmise:

Să aprindem o lumânare, să înălțăm o rugăciune pentru sufletul colegului și prietenului nostru, Cristi Cîrloganu, care a plecat mult prea devreme dintre noi. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet extraordinar s-a ridicat la cer lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Suntem alături de familia îndurerată și împărtășim tristețea în aceste clipe grele. Sincere condoleanțe din partea colegilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumnezeu să-l ierte. Regrete eterne.

Tata, prieten, coleg, OM MINUNAT, ODIHNESTE-TE IN PACE! Toti care te-am cunoscut si ne-ai fost Director, te vom urma, cand va veni clipa fiecaruia!

Mare păcat. Dumnezeu să-l odihnească!!!

Sincere condoleanțe! Trebuie să fiți tari, să aveți grija uni de alți! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Doamne ferește de așa suferință al 2-lea accident mortal în familia lui în aceeași localitate. Condoleanțe familiei!