Carambol cu patru mașini în Olt. Trei persoane au ajuns la spital

0
936

Trei persoane au ajuns luni la spital, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 65, pe raza orașului Scornicești.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, luni după amiază, un bărbat de 38 de ani,  din județul Călărași, în timp ce conducea  un ansamblu de vehicul, din direcția Slatina – Pitești, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat, de 33 de ani, din orașul Scornicești, lovindu-l și proiectându-l pe sens opus, unde a fost lovit de alte două autoturisme, conduse de 2 persoane, de 31 de ani și, respectiv 36 de ani, ambele din județul Dolj.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului din Scornicești, a unui pasager în autoturismul acestuia, în vârstă de 30 de ani, și a unei pasagere, în vârstă de 28 ani, dintr-unul din autoturismele înmatriculate în Dolj.

Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgență Slatina, fără a necesita internarea”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit în acest caz dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de  vătămare corporală din culpă.