Caracalean, reținut, după ce și-ar fi agresat sexual fata vitregă, de doar 10 ani

0
146

Un bărbat de 45 de ani, din Caracal, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat sexual o fetiță de 10 ani. Caracaleanul era chiar tatăl vitreg al minorei.

Oamenii legii au stabilit că faptele acestuia au fost făcute în perioada ianuarie 2020-septembrie 2021, în timp ce se afla pe raza orașului Caracal și în comuna Vlădila.

„La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Deveselu au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 45 de ani, din județul Olt. Măsura a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. În fapt, bărbatul este bănuit că, în perioada ianuarie 2020 – septembrie 2021, ar fi atins-o în zonele intime, pe o minoră, în vârstă de 10 ani, în timp ce se afla pe raza municipiului Caracal, cât și pe raza comunei Vlădila”, se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal cu propuneri legale și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.