Caracalean de 21 de ani, prins conducând drogat, în Slatina. Nu avea nici permis

0
259

Un caracalean de 21 de ani a fost prins conducând pe strada Artileriei din Slatina, în noaptea de 25/26 august, în jurul orei 2.00, sub influența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv. Tânărul nu avea nici permis de conducere.

„În noaptea de 25/26 august a.c., în jurul orei 02:00, polițiștii Poliției Municipiului Slatina, în timp ce își desfășurau atribuțiile de serviciu, pe strada Artileriei, din municipiul Slatina, au oprit pentru control un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, întrucât tânărul prezenta un comportament suspect, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul DrugTest, care a indicat prezența unei substanțe susceptibilă de a avea efect psihoactiv, respectiv T3B AMP”, au transmis polițiștii din cadrul IPJ Olt.

Acesta a fost condus la unitatea spitalicească, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui  vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind continuate cercetările.