Bărbatul din Olt care şi-a omorât concubina, arestat preventiv

0
340

Magistrații Tribunalului Olt au dispus marți arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a bărbatului în vârstă de 36 de ani, din Coteana, care și-a omorât concubina, aplicându-i mai multe lovituri în cap cu un ciomag, după ce suspectul fusese reținut de procurori, luni după-amiază.

Crima s-a produs pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, bărbatul acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor, lovindu-și concubina pe motiv că aceasta l-a înjurat. Anchetatorii susțin că loviturile au cauzat mai multe plăgi contuze la nivelul craniului şi fracturi de bază şi boltă craniană, care au condus, la scurt timp, la decesul acesteia. „ Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt la data de 04.03.2019 rezultă că moartea victimei a fost violentă, datează din data de 03.03.2019, a fost cauzată de contuzia, dilacerarea şi hemoragia cerebrală urmare a unui traumatism cranio-cerebral acut deschis, forte, cu multiple leziuni osoase în condiţiile unei agresiuni individuale.

De asemenea, leziunile traumatice constatate la autopsie (multiple plăgi contuze la nivelul craniului, multiple fracturi de bază şi boltă craniană, contuzii – dilacerare-hemoragie cerebrală) s-au putut produce prin loviri repetate cu un corp dur.

Victima a prezentat sânge pe căile respiratorii şi aspirat hematic pulmonar ce denotă supravieţuirea în momentul producerii leziunilor craniene. S-a mai concluzionat că există legătură de cauzalitate, directă şi necondiţionată între leziunile traumatice şi deces ”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.