Bărbat de 43 de ani din Corabia, reținut pentru tentativă de furt calificat

0
320

Polițiștii Secției nr.4 Poliție Craiova au reținut marți, 19 aprilie, pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani, din orașul Corabia, județul Olt, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Totodată, polițiștii Secției nr.4 Poliție Craiova au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Corabia, județul Olt, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Bărbatul ar pătruns într-un magazin cu specific amanet-telefoane mobile din Craiova, însă nu a putut să fure, pentru că s-a declanșat alarma.

„În fapt, în noaptea de 03/04 aprilie a.c., persoane necunoscute, prin forțarea grilajului amplasat la intrarea din spate a unei societăți comerciale, cu specific amanet telefoane mobile, ar fi pătruns în interior, însă fără a sustrage bunuri, fiind declanșat sistemul de alarmă. În urma percheziției și a activităților informativ-operative desfășurate de polițiștii Secției nr.4 Poliție Craiova, a fost reținut un bărbat de 43 de ani, din orașul Corabia, bănuit de comiterea faptei”, au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Activitățile desfășurate cu ocazia percheziției domiciliare au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Poliția Orașului Corabia.