Accident mortal la intrare în Slatina

0
1184

În noaptea de joi spre vineri, în zona Podului Olt a avut loc un grav accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
La fața locului s-au deplasat Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj SMURD, dar și patru echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Șoferul unuia dintre autoturisme și o pasageră din același autovehicul, au rămas încarcerați în urma accidentului.

La sosirea echipajelor, șoferul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, din orașul Balș, prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Femeia încarcerată, în vârsta de 23 de ani, din orașul Balș, a fost găsită conștientă, politraumatizată prin accident rutier, iar pentru extragerea acesteia pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată la UPU Slatina.

Tot la UPU Slatina au ajuns și alte trei femei, aflate în același autoturism, în vârstă de 17, 18 și 31 de ani, conștiente cu diverse traumatisme prin accident rutier.

Șoferul celui de-al doilea autoturism implicat în accident, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Mamura, a fost și el transportat la UPU Slatina, pentru investigații medicale amănunțite.