Accident la Valea Mare

0
556

Un accident rutier în care au fost implicate patru mașini a avut loc la Valea Mare, miercuri seara, 31 august.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate patru autoturisme, respectiv un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 43 de ani, din județul Mehedinți, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din județul Olt și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Bacău. În urma evenimentului, o femeie, pasageră în autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 30 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei patru conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Pompierii din cadrul ISU Olt au intervenit pentru a scoate victimele din mașinile grav afectate.

„La locul evenimentului au acționat pompierii Detașamentului Slatina, cu autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de stingere și echipajul SMURD Scornicești, dar și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. O femeie, în vârstă de 36 de ani, fără urme vizibile de traumă, cu atac de panică, a fost transportată la spital.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.