Accident la ieșire din comuna Slătioara

0
397
În dimineața zilei de marți, 11 iulie 2023, pe Drumul Național 65 –European 574, la ieșirea din comuna Slătioara, a avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier, un bărbat a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Slătioara și un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina.
În urma evenimentului rutier, un bărbat, pasager în autoturismul condus de femeie, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.” transmite IPJ Olt.
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.