Accident, la Caracal. Doi pompieri au intervenit, deși ieșiseră dintr-o tură de 24 de ore

0
399

Doi pompieri de la Detașamentul de Pompieri Caracal, plutonier major Cătălin Popa și sergent major Andrei Bălașea, nu au putut să rămână indiferenți la suferința semenilor, deși veneau după o tură de noapte.

Cei doi ieșiseră din serviciul de 24 de ore și chiar în fața lor s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

Pompierii nici nu au stat pe gânduri și au intervenit să ajute victimele.

„Având experiența misiunilor specifice, colegii noștri au evaluat imediat starea celor doi șoferi și au anunțat evenimentul la 112. Până la sosirea echipajelor, au asistat cele două victime, care erau conștiente și cooperante și au deconectat bornele bateriei autoturismului. La locul evenimentului au ajuns în scurt timp pompierii Detașamentului Caracal, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Șoferul autoturismului, conștient, cu diverse traumatisme în urma accidentului, a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la CPU Caracal.

Accidentul s-a produs în această dimineață, la Caracal.