Accident între Osica de Sus și Fălcoiu

0
737

Trei bărbați au ajuns sâmbătă, 21 noiembrie, la UPU Slatina, după ce au ajuns cu mașina într-un șanț, la marginea Drmului Național 64, între Osica de Sus și Fălcoiu.

Șoferul, un bărbat de 42 de ani, din comuna Fălcoiu, a prezentat un hematom occipital, iar un alt pasager s-a ales cu un traumatism cranio-facial.

„În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau trei persoane. Pompierii au găsit autovehiculul în afara părții carosabile, iar pe cei trei bărbați în afara acestuia, conștienți. Paramedicii au asistat la locul evenimentului toate cele trei victime, ulterior acestea fiind transportat la UPU Slatina. Șoferul, în vârstă de 42 ani, din comuna Fălcoiu, prezenta un hematom occipital, unul dintre pasageri, în vârstă de 50 ani, din aceeași localitate, dureri toracice și excoriații la membrele superioare, iar cel de-al doilea pasager, în vârstă de 42 ani, tot din comuna Fălcoiu, prezenta un traumatism cranio-facial”,  a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

În urma testării cu aparatul alcooltest, șoferul a prezentat o concentrație de 1.21 miligrame/Litru alcool pur în aerul expirat.