A avut loc cea de-a 8-a ediție a competiției sportive „Cupa Slatinei la Înot”

0
425

Cea de-a 8-a ediție a competiției sportive „Cupa Slatinei la Înot”, organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu Bazinul didactic de înot a avut loc sâmbătă. La acest concurs au participat copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani. Micuții au dat tot ce au avut mai bun în cucerirea celor mai înalte trepte pe podium pentru cele patru probe: crawl 25 m, crawl 50 m, spate 25 m și bras 25 m.

Astăzi a avut loc cea de-a 8-a ediție a competiției sportive „Cupa Slatinei la Înot”, organizată de Primăria municipiului Slatina în colaborare cu C.S.M. Slatina – Bazinul didactic de înot.

Au participat copiii cu vârstele cuprinse între 6 și 14 ani, pasionați și determinați să-și demonstreze abilitățile în cele patru probe de concurs: crawl 25 m, crawl 50 m, spate 25 m și bras 25 m.

Înotătorii au oferit momente deosebite de competitivitate și voință, atrăgând atenția unui public numeros. Într-o notă de recunoștință, au fost oferite premii constând în articole sportive tuturor câștigătorilor din fiecare categorie.
Felicităm toți participanții și câștigătorii pentru efortul și dedicarea lor, fiind totodată recunoscători părinților și susținătorilor care au contribuit la succesul acestei competiții.” transmit reprezentanții Primăriei Slatina.