Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită într-un cadru restrâns în centrele DGASPC Olt

0
213

Vârstnicii din centrele de îngrijire şi asistenţă aflate în structura Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Olt vor sărbători Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, într-un cadru restrâns, având în vedere contextul actual al evoluţiei pandemiei de Coronavirus. Însă pentru seniorii din cele două centre din subordinea DGASPC meniul va fi unul festiv.

Cu acest prilej conducerea DGASPC Olt a ținut să le transmită vârstnicilor din aceste centre La mulți și multă sănătate.

1 Octombrie – Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, poate nu întâmplător, la mijlocul toamnei. Cu acest prilej, trebuie să ne reamintim cât de valoroși sunt oamenii, indiferent de vârsta lor, iar noi, românii, cu atât mai mult ar trebui să ne reamintim cunoscutul proverb ”Cine nu are bătrâni să își cumpere”. În această zi specială, gândurile noastre se îndreaptă cu mult respect și recunoștință către toți cei care au muncit cu multă dăruire și sacrificiu pentru educația și bunăstarea noastră, a generațiilor mai tinere. Nu există bătrâni, doar oameni mai înțelepți decât ceilalți. Cu ocazia acestei zile, și având în vedere contextul actual, îi vom sărbători pe seniorii noștri într-un cadru restrâns, prin organizarea unui meniu festiv în cele două centre din subordinea DGASPC Olt destinate persoanelor vârstnice.  Cu respect, cu drag și admirație le spunem ” La mulți ani!” celor care locuiesc în casa noastră, locul  care pentru ei este ” acasă „! Multă sănătate, tihnă și o viață liniștită va dorim!, a fost mesajul transmis de directorul general al DGASPC Olt, Rădiță Piroșca.