Zeci de permise reținute de polițiști

0
331

Efective sporite de polițiști au fost prezente în trafic la data de 13 decembrie, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe raza județului Olt.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Olt , Dolj, Vâlcea, Argeș și Teleorman au acționat în comun, în baza unui plan de acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe raza județului Olt, elaborat de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. În cadrul acestei acțiuni, politiștii olteni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 140.000 de lei și au reținut 32 de premise de conducere.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, acţiunea a acut ca scop impunerea respectării normelor rutiere de către toți participanții la traficul rutier. Pentru creșterea eficienței activităților desfășurate, polițiștii rutieri olteni au fost  sprijiniți de 14 polițiști din cadrul Serviciilor Rutiere Dolj, Vâlcea, Argeș și Teleorman. În cadrul acțiunii, pentru constatarea abaterilor, polițiștii au folosit 11 echipamente radar.