Zeci de olteni, amendați pentru că nu purtau masca de protecție

2
277

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Olt, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Direcției de Sănătate Publică, Direcţiei Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au intensificat activitățile pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus.
Au fost verificate zonele aglomerate, centrele comerciale dar şi mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind limitarea și prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 88 de sancţiuni contravenţionale, în valoarea totală de 10.950 de lei, dintre care 42 pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală în valoare de 9.700 de lei și 6 aplicate persoanelor fizice pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera cirulație în valoare de 1.250 de lei.

2 COMENTARII

  1. E o binecuvântare masca de protecție pe aceasta pandemie. Ascunde aura de neam prost de pe pomeții obrajilor.Dacă se mai cereau și ochelari fumurii camuflarea era perfectă.

  2. O altă idiotenie pe care o vezi peste tot, este nerespectarea distanțării fizice. Stai la rand la market/magazin si sunt unii care zici ca vor sa te ia in brate, așa de mult se apropie. Iar daca le atragi atenția, te fac cu ou si cu oțet. Am avut de curand Covid și banuiala mea este că am luat de la idioții care nu respectă distanța.
    P.S. La cat mai multe amenzi, d-lor politisti ! (chiar dacă nu le plătesc)

Comments are closed.