Voluntarii Crucii Roșii Olt, spiridușii lui Moș Crăciun

0
136

Crucea Roșie Română împreună cu Carrefour România vor aduce bucurii în sânul a 50 de familii nevoiașe din județul Olt, acum, în preajma sărbătorilor de iarnă.
”„Cutia cu Bucurie”, ce conține alimente de bază greu perisabile, va ajunge la 50 de familii în dificultate din județul Olt, înainte de Crăciun. Aceasta este o nouă campanie realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, parteneri de bine de peste 10 ani. Campania este sprijinită și de către Green PC Ambalaje.
Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei, orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc.” a declarat Simona Capisizu, director Crucea Roșie Olt.
Campania „Cutia cu Bucurie” va ajunge în total la 1300 de familii următoarele județe din România: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea. În fiecare dintre cele 26 de județe vor fi atent pregătite 50 de “cutii cu bucurie” care vor fi distribuite de către voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor.