VINERI 13. Superstiţii legate de ziua de VINERI 13, care îți vor da fiori

0
318

VINERI 13. 13 este o zi de mare încărcătură, iar dacă este și vineri, superstițiile nu mai contenesc. Trăind într-o perioadă în care multă lume se teme de ghinionul din ziua de vineri 13, ne vine greu să credem că o astfel de superstiţie, adânc înrădăcinată şi care pare să existe de când lumea, a luat naştere abia în secolul al XX-lea.

VINERI 13. Dacă un copil să naşte într-o zi de vineri 13, nu va avea noroc niciodată. Un om născut într-o zi de vineri 13 întâmpină greutăți; Un copil născut într-o zi de vineri 13 va avea mereu ghinion, dar o parte din această nefericire va fi înlăturată dacă ziua naşterii lui va fi tăinuită. Un copil născut într-o zi de vineri 13 nu va avea noroc decât după ce toţi cei care îi ştiu adevărata dată vor păstra secretul. Un copil născut într-o zi de vineri 13 va trebui să poarte cu el un picior de iepure de la un iepure ucis la miezul nopţii de un fermier saşiu.

VINERI 13.  Dacă o femeie îşi serbează ziua într-o zi de vineri 13, în mai puţin de un an se va căsători şi va avea un copil. Este de rău augur să te căsătoreşti într-o zi de vineri 13. Dacă un cortegiu funerar taie calea unui om într-o zi de vineri 13, atunci persoana în cauză va fi urmărită de ghinioane. Cine iese din casă în noaptea de vineri 13 va avea convulsii. Dacă 13 persoane stau la o masă pe data de vineri 13, una dintre ele se va îmbolnăvi grav. Nu purta negru în ziua de vineri 13, sau în scurt timp vei purta doliu.

VINERI 13. Nu te tunde în ziua de vineri 13, ca să nu ai un necaz în familie. Nu te muta în casă nouă într-o zi de vineri 13, vei avea ghinion, scrie doctorulzilei.ro.

Sursa: realitatea.net