VINEREA MARE LA PNL OLT!

0
1447

Peste câteva zile, vineri, 9 iulie, la ora 18:00, va avea loc în Slatina un eveniment politic special. Liberalii din județul Olt își aleg noua conducere și delegații care vor participa la Congresul PNL care va avea loc în luna septembrie.

Congresul va fi pe 25 septembrie la București și vor fi 5000 de delegati din toate organizațiile județene. Între 01 iulie 2021 si 10 august vor avea loc conferințele județene și din sectoarele municipiului București. Timp de 45 de zile, între 10 august și 25 septembrie va fi compania nationala privind alegerea conducerii naționale și a presedintelui național al PNL.
La Conferința liberalilor din Olt va fi ales noul președinte și delegații pentru congres. Se pare ca este doar un candidat în persoana actualului președinte, senatorul Liviu Voiculescu. Pe cine va susține judetul Olt dacă va fi ales Liviu Voiculescu? Probabil, liderul național Ludovic Orban căruia acesta ii este dator foarte mult. Acest fapt nu dă undă verde ca toți delegații vor vota cum dorește liderul județean. Credem ca această conferință va fi furtunoasă, cu atacuri dure din partea unor organizații locale.

P.C.