Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet este noul preşedinte al TSD Olt

0
1535

Viceprimarul municipiului Slatina, Alexandru Berechet este noul preşedinte al TSD Olt, desemnat sâmbătă, 20 mai, în cadrul Conferinţei Judeţene de Alegeri.

La acest eveniment au fost prezenți 230 de membri TSD Olt, delegaţi la conferinţa judeţeană, președinții organizațiilor PSD OLT, OFSD Olt, OPSD Olt, parlamentarii de Olt, dar şi conducerile centrale a TSD şi preşedinţii organizațiilor de tineret din Bucureşti, Botoşani, Dolj, Gorj şi Sălaj.

”Mă simt deosebit de onorat să fiu alături de dumneavoastră în calitate de proaspăt președinte al TSD Olt. Este pentru mine un moment emoționant, dar, în același timp, încurajator. Mulțumesc pentru această oportunitate întregii echipe a PSD Olt, echipă care m-a susținut să ajung aici. Le mulțumesc pentru încredere domnilor președinți Marius Oprescu și Emil Moț.” a declarat, după vot, Alexandru Berechet.

Marius Oprescu a declarat că organizația de tineret a fost întotdeauna o voce puternică, pe care a susținut-o să se facă auzită.

Faptul că sunteți aici, într-un număr atât de mare, arată fix ceea ce spunea Cosmin: unitate, responsabilitate și o echipă puternică și aproape de valorile noastre.
Astăzi este despre Cosmin, dar în egală măsură, despre voi și noul președinte care va avea o onoare în a fi liderul vostru și, în același timp, o responsabilitate uriașă. Spun responsabilitate pentru că în cadrul organizației PSD Olt, organizația de tineret a fost întotdeauna o voce puternică, pe care am încurajat-o mereu să se facă auzită.
Din partea noastră aveți întotdeauna sprijinul, susținerea și oportunitatea de a lua decizii și a evolua politic. Ne-am dorit să creștem alături de noi tineri serioși, care să continue obiectivele noastre politice.” a transmis Marius Oprescu, președintele PSD Olt.