USR Olt, la ora bilanțului

0
309

Biroul Județean USR OLT a înființat 3 filiale locale: USR Vădăstrița, USR Izvoarele și USR Găneasa.

Membrii USR din Olt au reușit să strângă un număr de peste 5000 de semnături pentru susținerea candidaturii lui Dan Barna la Președinția României.

Echipa USR Olt a participat weekend-ul trecut la Congresul Național al USR organizat la Timișoara pentru alegerea noului Birou Național și validarea Președintelui USR.

”Avem un nou Birou National destul de echilibrat format din 24 de membri alături de Președintele USR, Dan Barna, o echipă care va conduce partidul spre guvernarea țării.” președintele USR OLT, Anton Silviu, despre Congres.

Alegerile pentru Biroul Național  și validarea  Președintelui USR s-au desfășurat în prima parte a Congresului (14/09/2019), iar în cea de-a doua parte (15/09/2019) au avut loc dezbateri pentru amendarea Statutului USR. Unul dintre amendamente, care a și fost aprobat, se referă la separarea traiectoriei profesionale a angajaților plătiți din fondurile USR de funcțiile politice, fiind limitat cumulul de funcții interne la cel mult două simultan.

Cu ocazia Congresului la Timișoara, Președintele, Anton Silviu a discutat cu Clotilde Armand despre deschiderea unui cabinet europarlamentar la Slatina, care ar putea fi realizat, cel mai târziu la sfârșitul lunii octombrie.

”Ceea ce facem noi, membrii USR Olt, se circumscrie obiectivului USR de a aduce oameni noi în politică, oameni care nu mai vor să stea deoparte și să privească pasivi cum alții le hotărăsc destinele,  oameni competenți și cinstiți, determinați să își pună aceste competențe în slujba interesului general. Acești oameni există și ni se alătură în număr din ce în ce mai mare, pentru că văd în USR partidul care va schimba în bine politica din România, spre binele
fiecărui cetățean.” a declarat vicepreședinte USR Olt, Mihai Martin.

În următoarea perioadă se va organiza un eveniment cu ocazia prezenței domnului Dan Barna la Slatina în data de 07.10.2019.

Alexandra N.