USAMV Slatina a oferit cărți unităților de învățământ din Olt

0
981
Prin intermediul proiectului „Biblioteca lui Moș Crăciun”, cadrele didactice și studenții  Filialei Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București și reprezentanți ai Asociației „Educația este Putere” au livrat cărți către Școala Gimnazială „Pan M. Vizirescu” din comuna Bârza, la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu” din Balș, la Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” din comuna Iancu Jianu și la Biblioteca „Nicolae Truță” din comuna Dobrețu.
De asemenea, vizita la Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” a marcat și debutul campaniei „Baftă la Bac!”. Acest nou proiect constă în sprijinirea educațională a elevilor din clasa a XII-a, care urmează să participe la examenul de Bacalaureat:
Când te întâlnești cu o carte, ți se deschide o lume nouă. Când mai multe cărți îți bat la poarta cunoașterii, ai început să găsești deja lumi care nu știai că există. Așa apare entuziasmul de a afla lucruri noi, potrivit unei vârste la care descoperirea trebuie să fie preocuparea principală.
Pentru elevii cărora le-am pășit pragul de curând, oportunitatea de a deschide lumi prin intermediul cărților a devenit mai bogată odată cu îndeplinirea fazei finale a proiectului „Biblioteca lui Moș Crăciun”, în cadrul căreia cadre didactice și studenți ai Filialei Slatina a Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București și reprezentanți ai Asociației „Educația este Putere” au livrat către primele școli beneficiare ale proiectului cărțile venite de pe întreg cuprinsul țării. Am ajuns, astfel, la Școala Gimnazială „Pan M. Vizirescu” din comuna Bârza, la Colegiul Tehnic „Nicolae Bălcescu” din Balș, la Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” din comuna Iancu Jianu și la Biblioteca „Nicolae Truță” din comuna Dobrețu, unde am simțit și noi în inimi bucuria primirii cărților dăruite cu mult drag în cadrul acestui proiect.
De asemenea, vizita la Liceul Tehnologic „Iancu Jianu” a marcat și debutul campaniei „Baftă la Bac!”, care ne permite să fim aproape de elevii din clasa a XII-a, care urmează să participe la examenul de Bacalaureat și pe care, prin intermediul campaniei, îi sprijinim în parcursul lor educațional și îi încurajăm să conștientizeze importanța continuității educației în cariera lor.”  a transmis directorul USAMV Slatina, Victor Tiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.