Un preot de la Catedrala „Sfânta Treime” din Corabia are nevoie de ajutor

0
330

Părintele Radu Paul Voinea, în vârstă de 63 de ani, cel care slujește la Catedrala „Sfânta Treime” din Corabia, are nevoie de sânge pentru efectuarea unei intervenții chirurgicale. Slujitorul Domnului a fost rănit într-un accident de circulație în weekend-ul trecut, iar de atunci este internat pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din București.

Fiind într-o situație critică, reprezentanții lăcașului de cult, dar și ai Primăriei Corabia, au făcut apel către cetățenii cu sufletul mare pentru a dona lichidul vital:

Primarul orașului Corabia, inginer Iulică Oane, dorind să vină în sprijinul preotului Voinea Radu Paul, care a suferit un accident și are nevoie de ajutorul nostru, pune la dispoziția cetățenilor care doresc să doneze sânge, microbuze pentru deplasarea la Centrul de Transfuzie Sanguină Slatina, în ziua de miercuri, 8 noiembrie. Cei care doresc să facă o faptă bună sunt rugați să se înscrie la telefonul 0249.560.703 sau la sediul Primăriei. Nu contează grupa sanguină! Vă mulțumim!”, au transmis reprezentanții administrației publice locale.