Trotinetele electrice Bolt au ajuns la Slatina

0
321

Primarul Emil Moț, Sorina Mihai, reprezentant Bolt și reprezentanți ai Poliției Locale și ai Poliției Rutiere au lansat duminică, în Parcul Tineretului, serviciul de închiriere a trotinetelor electrice Bolt.

200 de trotinete electrice vor ajunge la Slatina, săptămâna viitoare, și vor fi amplasate în mai multe zone din oraş pentru a fi închiriate de cetățeni. Trotinetele pot fi folosite cu ajutorul aplicaţiei Bolt, iar preţul este de 1 leu pentru deblocare şi 80 de bani pentru fiecare minut.

Trotinetele electrice pot fi folosite doar de adolescenții cu vârsta de peste 14 ani.

Astăzi am participat la lansarea trotinetelor electrice, un eveniment organizat de Bolt Romania, care promite să redefinească mobilitatea urbană. 

Această inițiativă nu oferă doar o opțiune modernă și ecologică de transport, ci va îmbunătăți accesibilitatea și mobilitatea în municipiul Slatina. Ne-am angajat să dezvoltăm orașul nostru într-un mod durabil, iar introducerea trotinetelor electrice este un pas în această direcție. Vom continua să investim în proiecte de infrastructură verde, prin proiecte precum stațiile de închiriere biciclete (dotate cu 110 biciclete și 12 triciclete) și acoperirea întregului efectiv de transport în comun, 100% electric!” a declarat Moț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.