Tribunalul Olt respinge cererea de suspendare a directorului ANAF

0
1587

18
Ora estimata: 09:00
Complet: CCF6
Tip solutie: Respinge cererea de suspendare
Solutia pe scurt: Respinge cererea de suspendare provizorie a Ordinului nr.1277/17.05.2018 emis de Preşedintele A.N.A.F., formulată de reclamantul Diaconescu Florin în contradictoriu cu pârâta A.N.A.F., ca neîntemeiată. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, cerere care se va depune la sediul Tribunalului Olt.
Document: Hotarâre 815/2018 21.11.2018

 

Tribunalul Olt respinge cererea de suspendare a directorului ANAF

Așa cum era de așteptat, în ședința de ieri Tribunalul Județean Olt a respins cererea formulată de Florin Diaconescu, directorul ANAF Olt, prin care solicita suspendarea provizorie a ordinului prin care ANAF a dispus suspendarea sa din funcție.

Așa cum am precizat și în numărul trecut al ziarului, directorul ANAF Olt, Florin Diaconescu, și alte două persoane cu funcții de conducere în cadrul acestei instituții sunt cercetați într-o cauză penală de către Direcția Națională Anticorupție. Dosarul în cauză se află spre cercetare la Râmnicu Vâlcea și impresia pe care o lasă la primă vedere este aceea că, la mijloc, este “o făcătură” cu plata unor polițe de altă natură.

Conform legii, până la soluționarea definitivă a cauzei, cele trei persoane din cadrul ANAF Olt sunt suspendate din funcțiile pe care le dețin.

Peste câteva zile este și recursul pe care îl mod sigur îl va formula Florin Diaconescu, prin cunoscuții săi avocați din Craiova, care, după toate probabilitățile, nu va avea o altă rezolvare. Probabil că, în locul său, va veni Cornel Vlădescu, actual adjunct, un om cu experiență și foarte bun profesionist.

RD