Trafic deviat pe strada Oituz, timp de trei luni

0
363

Traficul rutier va fi deviat pe strada Oituz, după ce CAO a reluat lucrările de reabilitare și deviere a rețelei de distribuție SP Oituz – strada Prelungirea Pitești.

„Începând de azi (luni, 4 aprilie n.r.), până în data de 30 iunie 2022, traficul rutier pe ruta Pitești – Craiova va fi deviat de la intersecția străzilor Oituz cu Carol I, pe străzile Carol I – Tudor Vladimirescu. La intersecția străzilor Carol I și Tudor Vladimirescu, va fi schimbată prioritatea de trecere – coborâre de pe strada Carol I”, au transmis reprezentanții CAO.

Potrivit CAO, traficul rutier pe ruta Craiova – Pitești se va desfășura normal, ocolindu-se zona de lucrări de pe strada Oituz.

Investiția este realizată în cadrul proiectului cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Olt în perioada 2014 – 2020”.

„Facem apel la conducătorii auto să respecte indicatoarele rutiere montate și să evite ambuteiajele în trafic! Ne cerem scuze tuturor pentru disconfortul creat, dar lucrările pe care le facem azi sunt pentru sănătatea, siguranța și confortul de mâine!”, au mai precizat reprezentanții companiei.