Tinerii au căzut în plasa legii

0
371

Duminică, 6 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Slatina au fost sesizați despre faptul că pe strada Victoriei, din municipiul Slatina a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că un tânăr, de 21 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea virajului la stânga ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism parcat.

Tânărul nu posedă permis de conducere, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, din municipiul Caracal, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.