Testul pentru redobândirea permisului de conducere suspendat va avea loc la Liceul Construcții din Slatina

1
1346

Primăria Slatina va acorda dreptul de administrare asupra unui spațiu de aproape 50 de metri pătrați de la fostul Liceu Construcții, de pe strada Drăgănești, nr. 25, din Slatina, Inspectoratului Județean de Poliție Olt-Serviciul Rutier. Astfel, oltenii care au permisul suspendat pentru diferite abateri de la regulile de circulație și vor să obțină mai devreme carnetul vor susține în acest spațiu testul de verificare a cunoștințelor regulilor de circulație.

Șeful Poliției Rutiere Olt, Cristian Ion Tița, a precizat că acest test este susținut, săptămânal, de către 80-90 de olteni.

„Acolo va fi susținut examenul pentru reducerea perioadei de suspendare, cine vrea să intre în posesia permisului auto mai devreme, pentru viteză, circulația pe sens opus. Șoferii trebuie să susțină un test pentru a beneficia de acea reducere. Acel test se susține pe hârtie și îl susținem și noi pe unde apucăm. Am apelat la Primăria Slatina să ne sprijine în acest sens cu un spațiu care să rămână permanent. Până acum l-au susținut la Poliția Municipiului Slatina, apoi la Transbuz, acum suntem pe la Rusu, strada Pitești cu Cornișei. Noi, de regulă, susținem o dată pe săptămână și, în general, sunt 80-90 de conducători auto care se prezintă”, a precizat Cristian Tița.

1 COMENTARIU

  1. Domnul Tita ar trebui sa mai dea doua-trei probe de verificare a cunostintelor de limba romana. Daca declaratia de mai sus este exact ceea ce a declarat acesta.

Comentariile sunt închise.