Taxiurile încurcă circulația în Piața Agro-Alimentară din Caracal

0
471

Aceasta este concluzia la care cei din administrația publică locală din Caracal au ajuns în urma unor sesizări primite atât din partea cetățenilor, cât și din partea politiștilor.

Astfel, în vederea îmbunătățirii serviciului de transport în regim taxi în municipiul Caracal, precum și din necesitatea fluidizării traficului în zona Pieței Agro-Alimentare cei din conducerea Primăriei Caracal au impus relocarea amplasamentelor pentru unele dintre stațiile de taxi din municipiu. Totul este prezentat într-un proiect de hotărâre care va fi dezbătut vineri în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, ce va avea loc cu începere de ora 10:00.

Potrivit proiectului de hotărâre, va fi aprobat în cadrul ședinței un număr total de 105 locuri de așteptare clienți, în zone care nu vor afecta în niciun fel circulația rutieră. Acestea vor fi amplasate în următoarele locații: B-dul Antonius Caracalla nr. 22 (6 locuri), Tronsonul dintre Calea bucurești și B-dul A. Caracalla (7 locuri), Str. 1 Decembrie 1918 de la intersecția cu B-dul A. Caracalla (10 locuri), Str. Ghe. Magheru de la intersecția cu I. H. Rădulescu (10 locuri), Calea București în fața parcării supermaketului Penny (7 locuri), B-dul N. Titulescu de la intersecția cu str. Carpați spre Colegiul I. Asan (15 locuri), Str. Rahovci ( 10 locuri), Str. V. Mărăcineanu- zona Gării (15 locuri), Str. Dr. Gherea în zona Sălii Polivalente (10 locuri), Str. Ghe. Doja în zona Școlii Generale nr. 3 (10 locuri), Str. Plevnei nr.36 în incinta Spitalului Municipal Caracal (5 locuri).