Tânăr, în vârstă de 23 de ani, urmărit de poliţie pe străzile din Balş

0
166

Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Balş, care nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit pe străzile din oraş de echipajul de poliţie.

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Balș au efectuat, pe data de 9 iunie, ora 20.00, semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe strada Nicolae Titulescu, din orașul Balș.

“Autoturismul a fost urmărit pe mai multe străzi din localitate, până pe strada Tudor Vladimirescu, unde autoturismul a fost oprit, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr de 23 de ani, din localitate. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, polițiștii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească, în vederea prelevării mostrelor biologice de sânge, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, a transmite IPJ Olt.

Polițiștii au întocmit pe numele acestuia, un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.