Surprize la concursul pentru șefia Biroului de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale : un candidat nu s-a prezentat și altul a picat!

0
493

Doi candidați s-au înscris în cursa pentru ocuparea postului de șef Birou de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt care a avut loc în data de 18 iulie la sediul Inspectoratului. Unul nu s-a mai prezentat la concurs, iar cel rămas…nu a reușit să treacă examenul.

Comisarul șef Daniel Costel Sultana și comisarul Zoltan Valentin Vincze sunt cei doi care au râvnit la funcția de conducere pe care a scos-o la concurs IPJ Olt, de șef Birou de Combaterea Infracțiunilor Contra Patrimoniului și Grupări Infracționale. Surpriza cea mare a venit însă miercuri, 18 iulie, când a fost programată proba scrisă a examenului. Comisarul șef Daniel Costel Sultana nu s-a mai prezentat, aşa că a rămas un singur concurent în cursă, comisarul Zoltan Valentin Vincze , care… a picat concursul. Nota obținută de acesta a fost 5,82.

Ilie Bîzoi