SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA FACE NOI ANGAJĂRI

0
1275

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a trei posturi de consilier juridic.

Mai exact, este vorba despre un post de consilier juridic, gradul IA la Serviciul de Management al calității serviciilor medicale, un post de consilier juridic, gradul II la Compartimentul relații cu publicul din cadrul Biroului Juridic și Relații cu Publicul și un post de consilier juridic debutant la Compartimentul juridic din cadrul Biroului Juridic și Relații cu Publicul.

 Pentru a ocupa aceste posturi candidaţii trebuie să aibă: studii universitare absolvite cu diplomă de licență, în drept sau științe juridice, șase ani și șase luni vechime în specialitate, pentru postul de consilier juridic, gradul IA; studii universitare absolvite cu diplomă de licență, în drept sau științe juridice, șase luni vechime în specialitate și abilități în utilizarea PC, pentru postul de consilier juridic, gradul II; studii universitare absolvite cu diplomă de licență, în drept sau științe juridice și abilități în utilizarea PC, pentru postul de consilier juridic debutant.

 Cei interesati îsi pot depune dosarele în termen de 10 zile lucrătoare de la data afișării/publicării anunțului (ultima zi de depunere a dosarelor 14 noiembrie 2019, ora 16.00)

Proba scrisă a examenului va avea loc pe 26 noiembrie 2019, de la ora 9.00, în timp ce interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la susținerii probei scrise.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile la sediul unității și pe site-ul spitalului (www.spjslatina.ro). Relații suplimentare se pot obține de la serviciul R.U.N.O. din cadrul spitalului, telefon: 0349/802.550.