SPITALUL JUDEȚEAN SLATINA FACE ANGAJĂRI

0
1239

Cea mai mare unitate sanitară din județ încă mai are nevoie de specialiști pentru a acoperi deficitul de cadre medicale.

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs cinci posturi.

Mai exact, este vorba despre două posturi de medic rezident an V, specialitatea anestezie și terapie intensivă, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția ATI, un post de medic specialist, specialitatea anestezie și terapie intensivă, nivel de studii S, cu normă întreagă la Secția ATI, un post de biolog principal, nivel de studii S, cu normă întreagă la Laboratorul de analize medicale Scornicești și un post de medic specialist, specialitatea sănătate publică și management, nivel de studii S, cu normă întreagă la Serviciul de Management al Calității Serviciilor de Sănătate.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului în „Viața medicală”. Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.