Spectacol de excepție la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” Slatina

0
353

Veselie la sfârşit de an şcolar pe scena Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina. Elevii clasei a II-a de la Școala Gimnazială „Eugen Ionescu” din Slatina au sărbătorit sfârșitul de an școlar prin muzică, dans, scenete și multă voie bună.

Scena Centrului Cultural Eugen Ionescu din Slatina a prins viață astăzi. Elevii au pus la cale un adevărat spectacol care i-a încântat pe toți cei prezenți în sală. Puțin copleșiti de atmosfera festivă, dar îndrumați de doamna învățătoare și de părinții din public, copiii au interpretat piese de teatru, au dansat și au cântat în aplauzele tuturor.

Scenetele prezentate au stârnit multe zâmbete în rândul invitaţilor din sală. De la scenete, la muzică, cântece și dans, totul a fost pregătit ca la carte de copii care au dat tot ce a fost mai bun pe scenă. „Portretul colegei de bancă”, „Telefonul” și „Înghețata” au fost câteva dintre scenetele pline de haz, iar „Tableta” a arătat cât greu se lasă copiii convinşi și cum urmează aceștia sfaturile părinţilor!

La sfârșitul evenimentului, sub ochii emoționați ai părinților,  micuții elevi au primit premii și diplome de merit pentru activitatea desfășurată pe parcursul anului școlar.