13.2 C
Slatina
vineri, martie 31, 2023
Acasă Actualitate Șoc în Cazul Caracal! Dosarul va fi închis

Șoc în Cazul Caracal! Dosarul va fi închis

0
703
Avocatul familiei Alexandrei Măceșanu a făcut o declarație șocantă. Acesta a declarat că DIICOT nu anchetează un posibil trafic de persoane în cazul dispariției fetelor din Caracal și că se vrea închiderea dosarului pentru omor.

„Cu mai mult timp în urmă, începând din data de 11.09. am depus niște cereri care ulterior au fost refuzate printr-o ordonanță care mi-a fost adusă la cunoștință abia ieri (marți, n.r.) și am venit doar să studiez în continuare numărul de dosare rămase în urmă pentru mine.

Concluzia finală este că nu se dorește să continue pe mai departe acest dosar privind investigarea traficului de persoane și cred că se dorește să încheie acest dosar doar pe infracțiunea de omor”, a declarat avocatul.

Alexandru Cumpănașu, unchiului Alexandrei, spune și el că extistă date clare despre traficul de persoane, numai că nu se ține cont nici măcar de declarațiile din dosar ale martorilor.

„A avut două luni o menajeră. La dosar, există declaraţia acestei doamne, aşa se autointitulează. În primele săptămâni i-a fost luată o declaraţie în care spune aşa. Avocatul meu a consultat dosarul şi mi-a spus aceste lucruri: Am locuit cu Gheorghe Dincă două luni. Acesta se ocupa cu trafic de persoane. Eu aveam misiunea să le rujez, să le aranjez pentru ca după aceea, fiul său cel mare să le ia şi să le ducă în Italia cu acte false”, a dezvăluit Alexandru Cumpănaşu, scrie cancan.ro.