Slătineanca pe care Fuego a iubit-o suferă de cancer

0
1116

Fuego, 46 de ani, pe numele său real Paul Surugiu, a trăit o discretă și frumoasă poveste de dragoste cu Ana Maria Ciaușu, 44 de ani, la începutul anilor 2000.

Patru ani de zile a durat relația celor doi și, de la momentul despărțirii, fiecare a mers pe drumul său. Fuego și-a continuat ascensiunea în lumea artistică, devenind unul dintre cei mai bine vânduți artiști autohtoni, iar Ana Maria Ciaușu a ales cariera politică.

Ana Maria Ciaușu este subprefecta județului Olt

Ana Maria Ciaușu este subprefecta județului Olt. Tânăra și frumoasa politiciană, însă, trăiește o dramă puțin cunoscută de publicul larg, de mai bine de un an de zile.

Ana Maria Ciaușu a fost diagnosticată cu cancer la sân și fiecare zi este o bătălie câștigată de aceasta cu necruțătoarea maladie.

Impactul a venit după intervenţie, dar este impact, pentru că atunci când crezi că ai scăpat şi că aceea a fost cea mai mare problemă a ta, constaţi că este posibil ca acest cancer invaziv să fi afectat şi alte organe. La aproape un an după mastectomia bilaterală am suferit încă o intervenţie chirurgicală, anume limfadenectomie axilară dreaptă. Am scos 13 ganglioni, care din fericire erau doar inflamaţi, nu au fost invadaţi. Chiar şi anumiţi medici m-au întrebat de ce nu am operat de la început şi gaglionii, iar răspunsul este – pentru că nu a fost cazul, suspiciunea a fost la început de un cancer zero“, a povestit Ana Maria Ciaușu, pentru Adevărul.

Ana Maria luptă cu toate armele împotriva bolii necruțătoare

Citiți AICI un interviu în exclusivitate acordat de Ana Maria Ciaușu pentru Adevărul despre lupta purtată cu boala care i-a marcat existența.

Nu se știe dacă Paul Surugiu, adică Fuego, a încercat să fie alături de fosta sa iubită. Despre relația lor, Ana Maria Ciaușu a vorbit abia după 12 ani de la despărțire.

„Când doi oameni decid, de comun acord, să meargă pe drumuri separate și nu au nimic să își reproșeze, ba din contră, să își mulțumească unul altuia pentru lucrurile frumoase trăite împreună, înseamnă că se respectă unul pe altul.

Mai mult, cei din jurul nostru își doreau asta mai mult decât ne-am dorit noi. Scopul relației noastre nu a fost căsătoria. Pasul ăsta trebuie să vină firesc și nu dintr-o presiune publică sau pentru a intra în rândul lumii”, a mărturisit Ana Maria Ciaușu.

Sursă: click.ro