Slatina: Se opreşte apa pe strada Vintilă Vodă pentru scoaterea din funcţiune a reţelei vechi de alimentare

0
623
Alimentarea cu apă se va întrerupe pe 16 februarie, în parte de jos a municipiului Slatina din cauza lucrărilor de scoatere din funcțiune a rețelei vechi de alimentare cu apă, de pe strada Vintilă Vodă.
Intervenția presupune izolarea și obturarea vechii conducte, fără spargerea carosabilului și devierea traficului rutier.
Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit în toată partea de jos a municipiului Slatina, joi, 16 februarie 2023, în intervalul orar 9.30-15.30.
Facem apel la cetățenii, din zona menționată, să își asigure rezerva minima de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.
Facem precizarea că, o perioadă după finalizarea lucrărilor, în zonă, pot să apară modificări ale turbidității apei, deoarece lucrările executate impun golirea totală a sistemului de alimentare cu apă.„ transmite CAO
Rețeaua de distribuție apă de pe strada Vintilă Vodă a fost schimbată în totalitate, investiția Companiei de Apă Olt făcând parte din proiectul cu finanțare europeană nerambursabilă „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”.
„Vintilă Vodă” a fost prima stradă din municipiul Slatina unde Compania de Apă Olt a început aceste lucrări ample de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare, în cadrul acestui nou proiect.
Investițiile care sunt în curs de realizare, în tot municipiul Slatina, au ca scop îmbunătățirea calității apei distribuite și reducerea pierderilor de apă.