Slatina: Programul „Primul meu ghiozdan” a ajuns la ediția a VII-a

0
67

Indiferent de provocările pe care virusul COVID-19 le aduce, la Slatina se păstrează  tradiția și programul „Primul meu ghiozdan”, program ajuns la ediția a VII-a, continuă. În acest an, 740 de ghiozdane se află pe băncile școlilor din municipiul Slatina, dintre care 345 pentru fete și 395 pentru băieți.

”Încă de vineri m-am asigurat de faptul că, luni, 13 septembrie fiecare copil din grupa 0 va fi așteptat în bancă, cu un ghiozdan complet echipat, oferit de Primăria Municipiului Slatina.

Am dorit în mod deosebit să continui acest proiect, tocmai prin prisma faptului că începutul grupei 0, reprezintă o nouă etapă nediferențiată, pentru toți copiii independent de posibilitățile pe care micuții le au acasă.” a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.
Fiecare ghiozdan va fi echipat cu un set de rechizite și va fi furnizat sub forma unui pachet care va conține următoarele : două caiete/48 file dictando; două caiete/48 file matematică; două caiete tip II; un bloc de desen, un set de acuarele 12 culori cu pensulă; un set de carioci 10 culori; un penar echipat cu: un stilou cu rezerve, două creioane, o gumă de șters, o ascuțitoare; o felicitare personalizată; un orar personalizat.