Slatina: Mamă și fiu, găsiți morți în casă

0
867

O femeie de 83 de ani și fiul acesteia de 50 de ani au fost găsiți decedați în locuința proprie de pe strada Banului din Slatina. Cei doi nu prezentau urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care, din primele verificări, a stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 83 de ani și un bărbat, în vârstă de 50 de ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt, ar fi decedat într-un imobil din aceeași localitate.

În urma examinării sumare a trupurilor persoanelor decedate, s-a constatat faptul că acestea nu prezentau urme vizibile de violență pe suprafața corpului.

Trupurile persoanelor decedate au fost ridicate și transportate la morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.