SLATINA: 7 BLOCURI DE PE BULEVARDUL NICOLAE TITULESCU, FĂRĂ APĂ LA ROBINET

0
131
Serviciul de alimentare cu apă va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Titulescu, la blocurile 31, 33, 35, 37, 39, 41 și 43, din Slatina, în  intervalul orar 8.45- 16.00, pentru branșarea la noua rețea de alimentare cu apă.
În municipiul Slatina, se lucrează la extinderea și reabilitarea rețelelor de apă și canalizare, investiții din cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, iar pe parcursul desfășurării acestor lucrări, pot să apară astfel de întreruperi temporare ale ale alimentării cu apă.
Pe Bulevardul Nicolae Titulescu, din Slatina, vechea rețea de alimentare cu apă a fost înlocuită în totalitate, în urma investițiilor realizate de Compania de Apă Olt, în cadrul a două proiecte pe fonduri europene nerambursabile.
Rețeaua nouă de alimentare cu apă, de la cele 7 blocuri este o continuare a investițiilor începute de Compania de Apă Olt, în această zonă, în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu.
Facem apel la locuitorii din zona menționată să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Având în vedere că este o intervenție complexă pe rețele, după reluarea serviciului de alimentare cu apă și o perioadă după, în zona menționată, este posibil să apară modificări ale turbidității apei și fluctuații de presiune.”  transmite Compania de Apă Olt.