Situație gravă în Olt

0
797

Mai multe țevi folosite la montarea indicatoarelor rutiere de pe DN 65, pe raza localităților Valea Mare, Optași, Jitaru, Scornicești și Colonești, au fost furate, duminică noaptea, de persoane încă necunoscute. Conducerea Secția Drumuri Naționale (SDN) Slatina, administratorul acestui drum, a depus plângere la Poliție.

Situație gravă în județul Olt după ce mai multe țevi folosite la montarea indicatoarelor rutiere de pe DN 65 au fost tăiate și furate și tablele indicatoare au fost demontate și aruncate pe câmp de persoane, încă neidentificate, până în acest moment. „Mai multe țevi folosite la montarea indicatoarelor rutiere de pe DN 65, între km 63 și 86, localitățile Valea Mare, Optași, Jitaru, Scornicești, Colonești, au fost tăiate și furate în cursul nopții trecute. Tablele indicatoarelor au fost demontate și aruncate pe câmp, acestea neputând fi valorificate la centrele de fier vechi. SDN Slatina a depus plângere penală pentru furt și distrugere a semnalizării rutiere”, susțin reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

Acesta nu este primul eveniment de acest gen, înregistrat în Olt. În ultimele două luni parcarea, dar și mai multe indicatoare rutiere de pe noua variantă de ocolire a municipiului Caracal au fost vandalizate.