Siminica Mirea: ”Un oltean de-al nostru are nevoie de noi!”

0
270
Senatorul Siminica Mirea este impresionată de Răzvan, băiețelul din Slatina  care s-a născut fără urechea stângă iar pentru reconstrucţia urechii şi redarea auzului prin impletarea unui apartat auditiv are nevoie de 70.550 euro, o sumă uriașă pentru familia sa. Acum, la final de an, parlamentarul oltean face apel către firme, rugându-le să redirecționeze cei 20% din impozitul pe profit sau venitul datorat statului, în funcție de cifra de afaceri către acest copil greu încercat de viață:
Fac precizarea, încă de la început, că este foarte simplu să ne implicăm! Sfârșitul de an oferă posibilitatea firmelor de a-și redirecționa 20% din impozitul pe profit sau venitul datorat statului, în funcție de cifra de afaceri. Îl putem astfel direcționa fără niciun cost către olteanul nostru care are nevoie de noi.
Ce înseamnă asta mai exact? Cei 20% din impozit reprezintă o facilitate fiscală, care permite persoanelor juridice să susțină o cauză, redirecționând astfel un procent din impozitul pe venit (trimestrial) sau profit (anual).
Așadar, Răzvan, un băiețel de numai 6 anișori, s-a născut cu o malformație gravă, și anume: lipsă ureche medie (externă) și microsomie hemifacială.
Micuțul poate avea o viață absolut normală, însă costul se ridică la suma de 70.550 euro. Dacă fiecare dintre noi contribuim, atât persoanele fizice, cât și persoanele juridice, indiferent de sumă, îi putem reda lui Răzvan sănătatea și viața pe care orice copil și-o dorește. Haideți să nu trecem indiferenți și să profităm de bunul prilej pe care sărbătorile de iarnă ni-l oferă, acela de a oferi mai mult celor din jur.
În postare se regăsesc toate investigațiile micuțului Răzvan și actele doveditoare costurilor aferente intervenției chirurgicale.
Pentru mai multe detalii, aștept mesajul dumneavoastră în privat. 
Venirea Crăciunului înseamnă fapte bune!” a transmis Siminica Mirea.

Detaliile pentru donații sunt:

ASOCIAŢIA UMANITARĂ NATRA RĂZVAN  

CUI: 47237870

IBAN: RO35BTRLRONCRT0664821701