Siminica Mirea: ”Târgul de Crăciun din Craiova se află, în mod real, în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din România”

1
183
Senatorul de Olt, Siminica Mirea, se declară fascinată de frumusețea Târgului de Crăciun din Craiova. Această oază de lumini și decorațiuni se numără printre cele mai frumoase Târguri de Crăciun din România:
Mă bucur tare mult să văd că Târgul de Crăciun din Craiova se află, în mod real, în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din România.
 Observăm, fără dar și poate, inițiativa doamnei primar, Lia Olguța Vasilescu, prin organizarea acestui eveniment cu multă seriozitate și dedicare, iar rezultatul final obținut demonstrează indiscutabil că prin muncă se pot realiza lucruri frumoase.
Un profesionalism remarcabil de apreciat prin care, iată, Craiova se aliniază organizării evenimentelor de sărbători la cele mai înalte standarde.” a transmis Mirea.

1 COMENTARIU

  1. Corb la corb nu-si scoate ochii.
    Luminile sunt intradevar ok,dar targul in sine este talcioc intoata regula,unde preturile produselor sunt exagerat de mari.

Comentariile sunt închise.