Siminica Mirea: ”Am organizat din nou un tur la Senatul României pentru crâmpoienii mei”

0
145
Senatorul de Olt, Siminica Mirea, își menține obiceiurile sănătoase și continuă să organizeze tururi ale Senatului României cu elevii din Olt. Zilele trecute, la București au ajuns elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Crîmpoia. Senatorul susține că va continua să promovez astfel de acțiuni pentru a încuraja dezvoltarea tinerilor și pentru a-i ajuta să devină cetățeni activi și informați:
Am organizat din nou un tur la Senatul României pentru crâmpoienii mei, elevii și cadrele didactice de la Liceul Tehnologic Crîmpoia, din județul Olt, ca parte a implicării și eforturilor mele continue de a promova implicarea și dezvoltarea noii generații.
Sunt extrem de bucuroasă și onorată că au acceptat invitația mea și au fost prezenți, astăzi, în Senatul României. Este minunat să constat cum tinerilor noștri li se pot oferi oportunități de a explora lumea și de a învăța despre procesul democratic și funcționarea instituțiilor statului.
Prin acest obicei, îmi doresc să încurajez tinerii să își continue eforturile de a-și descoperi potențialul și de a-și urma visurile. Așa cum am mai spus-o, voi continua să promovez astfel de acțiuni pentru a încuraja dezvoltarea tinerilor și pentru a-i ajuta să devină cetățeni activi și informați, deoarece „cum arată astăzi școala, așa va arăta mâine țara” (Spiru Haret).” transmite social-democratul oltean.