Siminica Mirea: Consider un lucru extrem de bun că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții prin programul Anghel Saligny

0
86
Împreună cu colegii din PSD, senatorul de Olt Siminica Mirea laudă inițiativele autorităților locale prin care acestea au depus multe proiecte de investiții prin programul Anghel Saligny. Aceste proiecte sunt esențiale pentru combaterea efectelor negative din palierul economic, provocate de război și pandemia COVID.
Unul dintre pilonii importanți ai programului de guvernare îl reprezintă, în acest moment, programele de investiții, susținute de Partidul Social Democrat, care sunt, fără dar și poate, esențiale pentru combaterea efectelor negative din palierul economic, provocate de război și pandemia COVID.
Alături de colegii mei, consideram un lucru extrem de bun că autoritățile locale au depus multe proiecte de investiții, care urmează să primească finanțare prin programul Anghel Saligny.
În schimb, numărul mare de proiecte depuse se traduce într-o perioadă mai îndelungată de analiză, aferentă verificării eligibilității acestora. Imediat după terminarea acestei etape, va urma un proces semnificativ de absorbție a banilor alocați pentru investiții.” a precizat social-democratul oltean.